måndag 3 augusti 2009

Kakka i pappas hand.

Timo och pappa var inte hemma på förmiddan så då passade jag och mamma på att slöa riktigt ordentligt. Det var så lugnt och skönt här hemma. Undrar var dom har varit? Timo hade på sej en gul t-tröja, blå kortbyxor och skor med dobbar. Han sprang omkring och studsade med en boll och var ivrig att komma iväg...
Jag vaknade bara ett par gånger på hela förmiddan; Blöjbyte, tuttedax och sen kom det musik från mammas "pratsak". Pappa har oxå en sån. Jag har sett att båda har en bild av mej i "pratsaken". Har alla en egen "pratsak"? Timo har två stycken fast dom lyser inte och har ingen musik. Om nu alla har en egen "pratsak", var är min nånstans?
På eftermiddan åkte jag i pappas röda plåtlåda igen. Jag hann precis somna när jag lyftes ur och vi gick in i det stora huset med en massa andra små som jag. Pappa höll mej stolt i famnen och det gjorde dom andra små's oxå! Papporna alltså! Deras mammor kanske är trötta, som min mamma. Det är nog inte lätt att vara mamma. När jag blir stor ska jag nog bli pappa...
Inne hos tanten med den vita rocken fick jag ligga naken på den kalla fyrkantiga plåten som blinkade; 3820 g. Jag hade precis kissat i blöjan, så jag började pressa där bak istället. Jag försökte lägga kakkan på plåten men pappa hann lyfta upp mej och fick ta den i egna händer... Nu vet jag varför mamma inte lyfter mej inne hos tanten med den vita rocken!
Jag är över en halvmeter lång redan, närmare bestämt 54 centimeter. Jag vet att jag vuxit och blivit större, för jag har siffran "2" på mina blöjor nu.
Det börjar kurra i magen nu, så jag ska lägga mej intill mamma och få lite tutte igen. Tja!

Blogg listad på Bloggtoppen.se

BlogRankers.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar